Denne kommen og gåen

I morgen skal jeg sige farvel til en god kollega, der har været ansat i firmaet næsten lige så længe som jeg selv - 10 år er det blevet til.

Der er mange dejlige mennesker, som jeg har tilbragt rigtig mange timer af mit liv sammen med, som er rykket videre til andre steder. Nogle har selv valgt det og andre har knap så frivilligt sagt farvel. Andre er ikke iblandt os længere og vi har måtte begræde dette ufrivillige farvel i en kirke.

Hvor er der egentlig utrolig mange mennesker, man møder igennem et liv. Og jeg er endda et meget introvert menneske, der ikke bare vælter ind i folk.

Al denne roden op i fortiden via nutidens teknologi, tja Facebook gør sit endda, får mange ansigter, smil, glæder, frustrationer og tanker frem. Der er mange måder at leve sit liv på og jeg står ved de valg jeg har taget; dette er ikke et spil Donkey Kong eller Pacman, hvor man bare kan starte forfra, hvis det ikke er perfekt score - der er kun dette ene forsøg.

Der bliver ingen ommer.

Jeg har det godt og er glad for mit liv, men jeg kan godt blive forvirret over alle de valg, man kan og skal tage. Der findes ingen brugermanual, end den man selv kan grifle ned undervejs.

Kommentarer

  1. Det var smukt udtrykt om denne kommen og gåen, Betina. Det er sørgeligt med din kollega. Og vi kender det jo desværre alle sammen.
    Der er ingen ommer, så det gælder om at gøre sig meget umage ...

    SvarSlet
  2. Tak, Madame :-) Vi har alle brug for at stoppe op og fundere lidt over livet en gang i mellem.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Endnu et fund

Rolig sommer