Mange bække små ...

Her er et klip, der gør helt ondt i maven at se.

Det handler om alt det plastik-l*rt, vi gladeligt producerer og ikke altid forbrænder, men som havner i vandet i stedet.

Og så er det væk, eller?Hvis vi hver især gør vores, nytter det! Vi mennesker har lavet nok skidt og bras - Lad os prøve på ikke at gøre det hele værre endnu.

Kommentarer

 1. Du har da ret.

  Og så kan jeg forøvrigt godt lide dit helt enkelte design :-D

  SvarSlet
 2. Tak - men den forstår jeg ikke helt? Med mindre det er ironisk ment, selvfølgelig ;-)

  Jeg synes her er en rodebutik og bliver ved at udskyde at "re-designe" fordi de widgets i menuen driller.

  SvarSlet
 3. Ja, for pokker! Det er da et ubehageligt - men nødvendigt! - indslag. Jeg bliver også helt dårlig af at se den slags - og føler mig magtesløs. Oprydningsarbejdet vil koste så meget, at intet land har råd til det, siges der undervejs. Det er jo uhyggeligt!

  Når jeg ser den slags, tænker jeg, at de (i det store billede) små miljøindsatser, jeg og andre gør, betyder meget, meget lidt. Men ... det får mig bestemt ikke til at lade være med at leve miljøvenligt!

  SvarSlet
 4. Der er helt utroligt mange gode indslag på den side, http://www.ted.com/index.php/talks, og jeg undrer mig over, at jeg aldrig er stødt på den før. Tror endda, jeg vil slutte den bærbare til tv'et en aften og så ellers lade mig oplyse - de fleste er i god kvalitet og tåler fuld skærm-visning.

  Man kan frygte, at når nogen siger, at der ikke er ressourcer nok til at rydde op i problemerne, vil være andre som tænker, at så kan det nok også være det samme.

  Mere om det senere...

  Jeg tror altså fuldt og fast på, at vi alle, hver og en, har et ansvar og at det nytter at gøre en forskel, hvor lille den end måtte synes.

  SvarSlet
 5. Det var ikke ironisk - men da jeg var herinde i går så den helt enkelt ud - der var hverken retro ting eller noget. Ved ikke hvad der var sket.

  SvarSlet
 6. Så må der have været en server nede med billeder - det kan være jeg kan prøve bare at skrotte dem ;-)
  Det er jo aldrig helt nemt at spotte ironi på skrift - nogle gange har jeg svært nok ved at se den IRL ...

  SvarSlet
 7. Nej - det kan være svært med ironien :-D
  Jeg kan faktisk meget godt lide dit retro - men så et sted at du var blevet træt af det. Derfor troede jeg straks det var et nyt og stilrent design som afveksling :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Endnu et fund

Rolig sommer