Benny (og co.) online

Først: Det går godt! Jeg er jo flyttet i lejlighed på Vesterbro for omtrent en måned siden og nyder bylivet - og alle de grønne områder i nærheden.

Men puha, jeg døjer med Benny (min hund), som ikke har kunnet være alene uden at gø og hyle. Jeg har holdt en del ferie og arbejdet hjemme, men før eller senere skal han jo være i stand til at være alene i mindst 6 timer - og jeg skal kunne blive i min nye lejlighed uden naboklager.

Nu får han noget medicin mod sin separationsangst, der hedder Clomicalm. Det er begyndt at tage sin effekt og han skal bruge det i 2-3 mdr. Det er ikke dyrt, og det bedøver ham ikke, men gør at han ikke når helt op i det røde alarmfelt og tager tingene lidt mere som de kommer. "-Fred, broder" er vist hans nye motto - i hvert fald tager han alt roligt nu, selv når en kæmpe muskelhund forsøger at bestige ham. Hanhundene i parkerne er vist lidt forvirrede, når de møder en kastreret hund som Benny, og tror han er en dame. Det kan vi ikke ha'.

Nå, men nu er jeg startet med at tage på arbejde den halve dag og så kan jeg se ham derhjemme via webcam. Det meste af tiden ligger han bare og sover, så det skal nok komme med træning. Det er vigtigt at nævne, at der skal masser af træning til for at behandle hans separationsangst - pillerne gør det ikke alene.


Jeg bruger et program, der hedder Teamviewer til at logge på min(e) pc'er derhjemme og se igennem deres kamera (og høre via mikrofonen). Rigtig godt program, man kan bruge til at fjernstyre sin pc, bruge vpn eller fildele. Og så er det gratis. Så nu er det endnu nemmere at hjælpe dem man kender med pc-problemer - du logger bare på deres pc og så er det lige som at sidde foran skærmen. Smart :-)

Kommentarer

 1. Tillykke med din nye lejlighed, Betina! men sikke noget med Benny, der ikke vil være alene. Det lyder dog som om, du har fundet nogle gode måder at vænne ham til det på. Rigtig smart med webcam til det brug!

  SvarSlet
 2. Tak - jeg er glad for at være flyttet permanent til byen og tæt på arbejde, så jeg ikke skal pendle mere.
  Benny har sine gode dage og knap så gode dage, men jeg har en pragtfuld chef, der lader mig arbejde hjemmefra og siger at jeg ikke skal stresse over det.

  SvarSlet
 3. Det er altså ret smart at man kan overvåge via sin computer! Tak for tippet

  SvarSlet
 4. Undskyld jeg havde misset din kommentar. Ja! Det er virkelig brugbart til mange ting - og nu er der ingen undskyldning for ikke at kunne hjælpe andre med deres computerproblemer :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Endnu et fund

Rolig sommer