Strøgets plattenslagere

Så fik de endelig én over nakken, plattenslagerne der står på Strøget og snyder penge fra naive fjolser. Jeg har længe været så træt af dem og været forundret over, at Politiet ikke ku' stille noget op.

På min vej til og fra arbejdet, ser jeg mellem den lille bid vej fra Rådshuspladsen til Nytorv op til 4 hold af disse tyveknægte. Får en ubændig trang til at råbe af min lungers fulde kraft: POLICE! og se dem bryde op og fise rundt som små myrer, der er ved at drukne i regnvejr. Men jeg har aldrig gjort det, for jeg har set hvordan de behandler folk, der er uenige i deres forretningsmetoder. Til det har jeg mit helbred for kært.

Hvordan det så kan være, at der aldrig mangler publikum? Jeg fatter det ikke, for det er jo åbenlyst, hvad de laver og at det er ulovligt - man behøver ikke at spille for at blive snydt: når de står så tæt, går tyveknægtenes hjælpere jo i lommerne på publikummerne.

Nå! Men det lader altså til, at det i hvert fald for en stund vil stilne af med dén slags tricks på Strøget, -håber rygtet spreder sig hjemme i Makedonien og omegn.

Kommentarer

  1. hmmm... når nu alle ved at de bliver snydt, så kan det da undre mig at de stadig får "kunder" i butikken......
    Jeg KAN ikke se det som tyveri.... Plattenslageri måske... men tyveri er når man går hen og fysisk, med egne hænder, tager andre folks ejendom....
    Jeg mener at hvis folk er så dumme at lægge deres skillinger på bordet i håbet om at vinde, så fortjener de sgu nok også at miste dem. De har altid været der, og de vil altid være der.... Lev med det.

    SvarSlet
  2. Helt enig, det er for dumt at lade sig narre. Men det er jo en stor gruppe, der består af både tyveknægte og plattenslagere som skifter jobtitel flere gange i løbet af en dag, ellers kan deres forretning ikke løbe rundt.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Endnu et fund

Rolig sommer