Pip-pip-pipipipip!

For en gangs skyld fik jeg set "The Daily Show" i går eftermiddags, og den var lige på kornet (er den ikke altid det?).

Jon Stewart angreb Twitter/Vlog/alverdens andre speed-kommunikationsteknologier - hvor blogs vel også hører under. Her har man dog lov til at være knap så kortfattet, spørgsmålet er, om det er dybere? Ikke altid i hvert fald. Men det skal der også være plads til.

Jeg Twitter ikke. Men hvis jeg skal være ærlig så er det kun fordi det så ud som om at jeg skulle betale for ethvert lille pip, da jeg først havde tilmeldt mig. Det kan være, jeg har misforstået det, men jeg lever fint nok uden. Og hvis jeg endelig skal komme med et "pip", kan jeg jo gøre det i min Facebook-status og undgå at lide af forfølgelsesvanvid, for jeg kan ikke se, hvor mange, der læser det.

Hvad synes du om alt det hersens nymodens noget - bruger du det, misbruger du det eller hader du det som pesten?

Tak til Jon og hans Tech reporter for dagens grin x 2. Det er totalt Wizard.


Kommentarer

 1. Det meste af web 2.0 teknologien elsker jeg. Jeg kan rigtig godt lide dialogen i blogs, og nyder derfor både at læse og skrive blog. Jeg er også daglig bruger af Facebook.
  Jeg er heller ikke kommet på Twitter, jeg tror ikke helt jeg ved hvad det kan som f.eks. en Facebook-statusopdatering ikke kan.

  SvarSlet
 2. Som jeg forstår det har de seneste opdateringer af Facebook vist også gjort Twitter overflødig?

  Jeg kan i hvert fald bedst li' når applikationerne arbejder sammen, som fx. mine delte feeds i Google Reader samt youtube videoer, flickr-billeder og blogindlæg kan integreres i Facebook. Og så dét at man kan vælge, hvem der kan se hvad :-)

  SvarSlet
 3. Twitter er gratis Betina, men jeg bruger ikke selv Twitter, det gør derimod husbond - og det har han meget spas ud af. Jeg elsker jo blogs ;-)
  Facebook bruger jeg mest til at skrive med vennerne, så det bruger jeg på et lidt andet plan.
  På Facebook kan du også integrere Twitter ...

  SvarSlet
 4. Han er jo ikke alene - der er rigtig mange der Twitter. Jeg kender bare ikke nogen, og har da heller ikke lyst til at bruge tiden til det, hvis der slet ikke er nogen, der læser det ;-)

  Måske det jeg kan huske var, at man skal bruge email og det var inden jeg købte fri data fra Telmore. De har forresten lige sat det ned til 169 (tror jeg det var)og begrænset til 5 gb download om måneden.
  Jeg benytter mobilen som "modem" til min bærbare,så da er det smart nok.

  SvarSlet
 5. Jeg har jo ganske svært ved at fatte mig i korthed - så Twitters 140 tegn har aldrig lydt tillokkende ;-) . Derfor har jeg droppet det. Og så fordi jeg slet, slet ikke behøver at opdatere alt og alle så tit.

  Så desværre ikke Jon Stewarts Twitter-angreb, men har hørt, at de var uovertrufne. Bl.a. der hvor han har undersøgt, hvad kongresmedlemmerne twittede (hedder det det??) om, mens Obama holdt tale!

  SvarSlet
 6. Hej Bente - ja, det er lige præcis hvad det handlede om og lidt til. Sku' du få lyst er videoklippet til det samme - håber da, at det var til at se i browseren?

  Lidt uhyggeligt, at politikerne brugte det historiske øjeblik til... de var lige så nærværende som en 5. klasse med mobiler.

  SvarSlet
 7. Ja, Betina, jeg var lige et nummer for hurtig på aftrækkeren og skrev, før jeg havde set klippet ;-) . Men det har jeg nu.

  Er vild med The Daily Show, men ser det sjældent på hverdage, fordi det kommer, når jeg bør ligge i min seng ...

  SvarSlet
 8. Nej for mig kommer det også enten inden jeg er nået hjem, eller når jeg er i min seng.

  Men derfor er det fedt, at jeg har opdaget, at de faktisk viser de fulde afsnit på http://www.thedailyshow.com/full-episodes/index.jhtml - har man en okay forbindelse kan man sagtens følge med, når man vil.

  Hvorfor har jeg ikke fået det at vide noget før? :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Endnu et fund

Rolig sommer