Det ene skridt tager det andet ...

Foto: Birgitte Carol Heiberg Støttekoncerten i onsdags på Ryslinge gik over al forventning og der var stor tilslutning.

Woohooo :-)

Hvis ikke jeg var vild med Alberte og "drengene" blev jeg det denne aften. Albummet 'Frostmorgen' har også kørt lige siden og nogle af sangene gi'r ekstra mening, når hun selv har fortalt lidt om fortolkningen. De spillede også mange af de "gamle". Jeg tror, der sad en Alberte-entusiast lige bag mig. Han insisterede i hvert fald på at klappe hele tiden. Godt så ;p

De var i strålende humør og det var bare hyggeligt at være med og møde et par af dem man kender. Ole Kibsgaard spillede på guitar, Benjamin Koppel Saxofon og Tommy Andersson på bas og Alberte tumlede og dansede (og sang), kun klaveret manglede, men det ku' man ikke høre, hvis man ikke kendte sangene. Hun minder mig vildt meget om min "allerkjæreste" veninde, så det var lige før jeg så hende deroppe på scenen i sjov dans og sang. Hun har godt nok en dejlig 8mdr's gravid mave nu, så det ville nok ikke helt se ligedan ud, men det ku' det godt være.
Ole Kibsgaard er forresten ham, der underviser mig i at spille guitar, når jeg har tid derhjemme foran tv og dvd'en. Han er helt vildt god til at rose igennem skærmen. Jeg er meget imponeret over at han kan fornemme, hvor go' jeg er blevet efterhånden. Eller dvs. jeg skal vist nok også huske at øve igen, det er ved at være længe siden.

Apropros ros, så var jeg da lige ved at kysse en kollega for lidt siden, da hun højt i kontoret sagde: "-Har du ikke bare tabt dig helt utroligt her på det sidste?"

Åh, den replik lunede :-) og mine mundvige fløj da også helt op til øjnene i taknemmelighed og glæde. Det minder mig om, at de små efterårs-sysler, jeg skrev om er gået rigtig godt. Og så har jeg jo endda nået meget mere, end jeg havde turde håbe på.
Og humøret har faktisk sjældendt været bedre. Dejligt! Dette har været et af de år, hvor nogle sten blev rykket rundt.

Glædelig Jul til jer allesammen - må I være sammen med mennesker, I elsker og som elsker jer.

Foto: Birgitte Carol Heiberg fra artiklen, Støttekoncerten varmer på højskolen , Fyens Stiftstidende (redigeret af Betty)

Kommentarer

 1. Glædelig Jul retur - med alt det positive, du har oplevet senest, må stemningen forud være rigtig god ;-)

  SvarSlet
 2. Tillykke med de gode resultater - godt gået! Havde ikke lige fået læst dit indlæg fra september om dine indsatsområder, flot at du er så konstruktiv og tager fat om situationen på den måde.
  Rigtig glædelig jul!

  SvarSlet
 3. Mange tak, ja det bliver en god jul, tror jeg.

  Det er nu heller ikke fordi jeg plejer at være særdeles konstruktiv eller målrettet, når det gælder privatsfæren. Men når den ene løsningsmodel (den der hedder, lade stå til) ikke dur, må man jo forsøge sig på anden måde.

  Og sundt er det at blive mindet om, at kun en selv, har ansvaret og muligheden. Det ved man jo godt, men det er ikke altid man fatter det helt alligevel.

  SvarSlet
 4. Kære Betty :-)

  Tak for gode stunder i året, der gik - det blev dog til for få, så lad os gøre noget ved det i det nye år, ikk!!

  Rigtig glædelig jul og "godt gået" med dine syslerier... det er sejt :-)

  Vi ses jo; hils omkring dig - knus og kram!!

  SvarSlet
 5. Kære Mie - ja, selv tak og vi må ses. Næste gang bliver vel første gang, jeg skal se det fine lille menneske, der gemmer sig i din mave. Det glæder jeg mig til!
  Pas på dig selv og familien, jeg skal hilse igen. Mange tanker (o8=

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Endnu et fund

Rolig sommer