En duft af fest.

Fredagen, hvor der holdes julefrokost, er altid en underlig dag! Og den dag er nu.

Der er altid rigtig travlt, men en anderledes urolig, forventningsfuld stemning. Vi plejer at holde julefrokosten på arbejdspladsen, så det summer fra frokosttid. Kontoret "dufter" nu af neglelak, hårspray og parfume og radioen kører på fulde drøn og damerne nynner med. Kollegaer render i stiletter og enkelte er allerede iført det store skrud. Jeg skal også snart ha' klædt om mm., for det kan ikke vare længe før alle badeværelser er optaget af kvindfolk med makeup.

Jeg kæmper for at blive klar med arbejdet uden for mange overspringshandlinger (såsom blogindlæg), og glæder mig til at vi starter op i små hold med at quizze og spise guf.

God fornøjelse til jer alle, der også skal til julefrokost i aften. Pas på jer selv.

Kommentarer

 1. Jeg er i hele mit halvlange liv blevet forskånet for citeret Julefrokoster - og nu er det ovenud for sent at referere til min blog med muntre julesangstekster g.d. ;-)
  nb. Du med ny holdning vedr. alkohol kunne måske blive den eneste, som problemfri havde kunnet synge teksterne let at forstå *LOL*

  SvarSlet
 2. Håber du har nydt/nyder julefrokosten! På mit arbejde gik det løs for 14 dage siden, så vi har kun et glas glögg til gode næste fredag, inden julen truer ;-) .

  God weekend!

  SvarSlet
 3. Jo tak, det gik fint - og i dag har jeg det meget bedre end efter sidste års julefrokost :-)

  SvarSlet
 4. Vi skulle jo have haft et billede af dig et det store skrud :-)

  SvarSlet
 5. Er det her jeg siger: Ho ho ho? Det er heller ikke til at vide, men jeg gør det ikke i skrud. Jeg er ikke en kjolepige. Tror sidste gang, jeg var i en kjole var til min konfirmation ;-)

  Ikke fordi jeg ikke vil, men det klær mig bare slet, slet ikke og jeg føler mig helt forkert i en kjole.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Endnu et fund

Rolig sommer