Smag for te


Jeg prøver at skære ned på kaffen, så det kun er en kop eller to om morgenen, der konsumeres. "Vores ven", Chris MacDonald har jo fortalt, at det ikke er sundt. Nå ja, det har jeg også læst andre steder, så det skal nok passe. I stedet drikker jeg te, og er vild med alle de forskellige varianter fra Celestial Seasonings.

Da jeg arbejder ikke særlig langt fra Søstrene Grene på Strøget, vover jeg mig derind en gang i mellem, når jeg tror der er færrest turister - og bliver altid fanget i et mylder alligevel. Den butik er nemlig den, der sælger teen billigst, efter hvad jeg har set, skal jeg sige jer.

Men jeg er ikke særlig god ud i begrænsningens kunst, det må jeg jo blankt erkende. Og kanske jeg også går en lille smule amok - jeg har bare rigtig, rigtig svært ved at bestemme mig for hvilken te, jeg bedst kan lide. Og mit udvalg her på reolen på kontoret er faktisk når jeg HAR forsøgt at dæmpe mine te-impulser.
Så skulle I bare se køkkenhylderne derhjemme ...
Posted by Picasa

Kommentarer

 1. Haha, Betina, et ligner umiskendeligt min hyde på jobbet med forskelige slags te! Jeg er ret vild med Yogi Tea, der findes i et væld af lækre varianter, og lige nu står en Classic og dufter af kanel ...
  Jeg er lidt vild med Søstrene Grene, man ved aldrig, hvad man kommer ud med :o)

  SvarSlet
 2. Ja, det er et bedragerisk trick. Man tror at bare fordi man fylder kurven op med ting til 20 kroner kommer det ikke til at koste ret meget.
  ... og nogle gange rydder jeg altså lidt op på tehylden, kan godt se, at det roder på fotoet :-)

  SvarSlet
 3. Havde slet ikke tænkt over at købe teen dér - tak for tippet ... jeg arbejder nemlig også lige i nærheden af Søstrenes butik på Strøget ;-)
  Men jeg har ingen privat te på kontorhylden, for vi har lækker te i køkkenet (men elendig kaffe, så det giver helt sig selv ikke at drikke den!). Dog drikker jeg næsten kun koldt vand i løbet af dagen.

  SvarSlet
 4. Jamen, velbekomme da - måske vi end dag står skulder ved skulder ved teafdelingen. Vand er også at foretrække, men det bli'r for kedeligt i længden og der skal afveksling til i løbet af dagen :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Endnu et fund

Skrumpehjerne

Rolig sommer