Farver og striber


Yes! Så er der kommet temaer til Gmail. Jeg har straks kastet mig over skrivebordstemaet.

Jeg ved ikke, om det er en "pigeting" at ku' li' at ændre farver og billeder, sådan som jeg gør med websider og programmer. Jeg ændrer tit få temaet for min Google startside, iGoogle, så det passer till lyst og humør.
Da jeg foreslog manden, at vi da lige ændrede hans iGoogle tema, blev der talt med store bogstaver. Ikke på vilkår. -Jamen, det er bare farverne, skat. Så det ser pænere ud. -Nej, fa'me nej. Nu har jeg lige fundet ud af det her Google-noget og endda Facebook, nu må du sågu ikke ændre på mere(!!!).

Hm. Og sådan er vi heldigvis så forskellige :-)

Men hvis du er som jeg, så kast dig straks ud i at undersøge de forskellige temaer - du ændrer det under indstillinger --> temaer.

Se mere på Gmail-bloggen.

Kommentarer

 1. Gmail, gmail, hvad pokker er det, tænkte jeg halvgamle, uvidende kone, og at klikke på dit link gav ikke rigtig svar, så jeg måtte lige google... Nu forstår jeg og kan nok blive fristet! Takker og ønsker dig plus din "farveløse" mand en god weekend ;-)

  SvarSlet
 2. Ups - I did it again. Nogle gange kan jeg godt komme til at skrive for indforstået, så jeg har nu tilføjet et link på teksten Gmail med forklaring :-)
  Go' weekend til dig også. Manden er skam ikke spor farveløs, han har endda hundetemaet på iGoogle, der skal bare ikke laves om på det hele tiden ;-)

  SvarSlet
 3. Ja, det er sjovt, at vi er så forskellige, men heldigvis for det!
  Jeg gør nok nærmest som din mand, men det tør jeg næsten ikke sige. Ellers ser jeg mig selv sidde foran computeren altid, uha uha ... :o)

  SvarSlet
 4. Jeg er totalt med dig på den med at skifte tema. Jeg gør det HELE tiden på både Windows, iGoogle og især på mobil-telefonen. Jeg er helt uforstående overfor at der ikke er mulighed for at ændre hverken farve eller mønster på facebook.

  SvarSlet
 5. Du fik mig alligevel til at blive nysgerrig, Betina - og det er altså sjovt!!! Der er blevet leget :o)

  SvarSlet
 6. ;-D Man kan godt komme til at bruge lidt rigeligt tid på at lege med de temaer, så er du advaret.

  SvarSlet
 7. Jeg er da en mand/dreng, og jeg kan også godt li' at ændre på alting.
  Min Medie Player er lysegrøn/sort, telefonen er skiftevis blå og sort, msn er grå, Windows er grå-sort med blå-turkis skinnende baggrund, iGoogle er som humøret og sådan skal det da bare værre! :D

  SvarSlet
 8. Ja, det skal det da :-) Farver er dejlige at lege med både for alle. Når nu man har muligheden kan man benytte sig af den, hvis man lyster.

  SvarSlet
 9. Øv, jeg er lidt træt, tror jeg - mener "bare" for alle ;-)
  Skal det være med chokolade eller jordbær? Ja, tak! ...

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Endnu et fund

Rolig sommer