Lys start på dagen

Tak for alle links og hints til det tidligere indlæg om lys, eller mangel på samme. Den halvnøgne KnightRider ku' jeg så godt ha' klaret mig uden, men hvis det kan vække røre i ovre i Andedammen, så siger jeg da tillykke (og prøver at komme mig over chokket af Hasselhoffs bare mave - jeg vågnede i hvert fald brat!) ;-) Madame kommer nok med det mest effektive råd - og det kan varmt anbefales :-D

Jeg købte sådan en Philips lysterapilampe for et år eller to siden (nej, jeg er ikke gammel, jeg husker bare meget selektivt og ikke altid i detaljer). Selvfølgelig blev den sat ned til halv pris ugen efter, men lad det nu ligge.

Ligesom man (læs: jeg) kan have en tendens til at glemme at lave sine rygøvelser, risikerer man at det kommer tifold efter en lige pludselig, så i stedet for bare at have kolosson til at stå på mit skrivebord, må jeg nu huske mig selv på også at tænde for lampen.

Jeg ved jo, at det hjælper, så det er bare om at minde mig selv om det hver morgen, når jeg arbejder på den bærbare hjemmefra, inden jeg skal afsted med toget og ud i gråvejret. Der er sågu ikke mange lux en dag som denne.

Sjovt nok er min ene kat svært begejstret for at sidde i lyset fra lampen, man kan faktisk godt lige ane Freja, der er bag den bærbare (og så luner radiatoren bag skrivebordet også så dejligt). Hun vil gerne sidde lige foran den og meditere, men så synes jeg måske også jeg forkæler dyrene, hvis det er til dem, at sådanne dyre gadgets bliver indkøbt. Vi er ømme at se på, dér ved skrivebordet om morgenen os to, det lover jeg ;-)

Kommentarer

  1. Ih hvor det glæder mig, at du har gang i lysterapilampen! Vi er åbenbart ikke beregnet til at opholde os i luxfattige rum i november ...

    SvarSlet
  2. Jeg holder rigtig meget af mørketiden, hvor man kan hygge med stearinlys - men jeg bliver bare tappet for energi og det kan også risikere at sætte sig på humøret.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

JVC Everio og Premiere Elements 7 problem

Endnu et fund