Sjåts på Lystig

 

Puuuha, altså.

Var til lækker middag med veninderne fredag aften, og tiden flyver altså afsted, når man nu er så godt igang med at jatte. Vildt hyggelig! 
Men det er altså svært at få afsluttet, og når hunden venter alene derhjemme, kan man ikke bare tage imod tilbud om at låne sofaen at sove på.
Vi gjorde ellers et ihærdigt forsøg på at nå sidste tog hjemad, men tingene ville bare ikke rigtig lykkes. Hvordan skulle vi fx. vide, at man ikke skulle bruge den dør, man gik ind af i lejlighedskomplekset, for så er man fanget bag lås og slå i en baggård uden kaldeanlæg til 4. sal. Årh - godt man har mobil, så man ikke skulle blive i regnvejr i en baggård (ikke på Solitudevej).

Da bus og tog nu var udelukket i hvert fald de næste 3 timer, blev jeg shanghai'et af C, som slæbte mig med på en ægte beverding. Med billardbord (ikke poolbord!), grønne lamper, fyldt af røg og høj jukeboxmusik. Det er godt nok længe siden, jeg har besøgt sådan et sted. Men optimal adresse at vente på morgentoget, må jeg indrømme :-) Og selv navnet var originalt: Lystig. Der er nogle fotos til Facebook nu *ggg* 
Der var Blå Gajol Sjåts --- Og Filurerne var billige. 
Jeg gentager: Puuuha, altså.


Kommentarer

 1. Åååhhh, hvem der bare havde været der - i sjåtsindtagende tilstand.

  Jeg skal nok komme efter det...

  :-)

  Tak for i går - knaldhamrende hyggeligt!

  SvarSlet
 2. Ja, det var bare dejligt at se jer alle igen og få talt alt igennem. Du har det sikkert bedre end mig i dag, så la' vær' at savne sprutten :-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Endnu et fund

Skrumpehjerne

Rolig sommer