Krimi i æteren

Frosne blomster

Jeg hygger mig på min hjemmearbejdsplads i dag.
Sidder og lytter til en radiokrimi, der hedder Frosne Hjerter. Havde helt glemt, hvor sjovt det er. Meget anderledes end almindelige lydbøger, som jeg ellers også benytter mig meget af, for her er der lydeffekter og flere personer med, så man livagtigt ser det for sit indre øje.

At arbejde samtidig, kan jeg sagtens - skal gerne have musik eller andet i ørerne, for at det glider.

Link til hørespillets afsnit her.

En sen nat bliver kriminalinspektør Thomas Baage ringet op af sin lillebror Janus. Hans bofælle ligger død i badekarret. Det viser sig hurtigt, at der er tale om en seriemorder, der kvæler unge homoseksuelle mænd - mænd som Janus
kender. Thomas frygter, at Janus er den næste i rækken af ofre, og kæmper for at finde morderen. Det bliver en kamp mod tiden og ikke mindst mod Thomas' egen chef Clemens, der vil have Thomas af sagen. Og så er der noget, der tyder på, at Janus ikke fortæller hele sandheden. Efterforskningen udvikler sig til et spil om liv eller død, der trækker sine spor henover et postkort med et motiv af frosne blomster.

Kommentarer

 1. Hey - fedt!
  Det link er noteret til MIN næste hjemmearbejdsdag :-P

  SvarSlet
 2. Godt så! Den var rigtig spændende, skal da lede efter flere af den slags :-)

  SvarSlet
 3. Åh Betina.. Jeg lytter også altid til radiohører spil, lydbøger på min telefon når jeg cykler på arbejde..

  SvarSlet
 4. Ja, det er en god multi-tasker metode, og det kan gøre mange sure ting sjovere (og her tænker jeg så ikke på arbejdet :-))

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Endnu et fund

Rolig sommer