Fremlysning af killing

Denne søde killing på ca. 2-3 mdr har slået sig ned på matriklen siden torsdag morgen, hvor jeg var ude at lufte hunden i nogle grønne områder ved 6-tiden.

Hylende og mjavende blev den ved at løbe efter os i området og hele vejen hjem, selv om jeg forsøgte at få den til at løbe væk og hjem til hvor det end var. Men det vidste den åbenbart ikke helt, så den blev ved at mjave hjerteskærende helt til hoveddøren - på trods af hunden. Da den begyndte at løbe rundt ude på vejen, og jeg kunne høre naboens biler starte op forbarmede jeg mig og lukkede den ind. Den havde ikke halsbånd på.

Nu kan den jo være en meget forslugen killing, men den var i hvert fald vildt sulten, så den har nok været væk i noget tid. Jeg har fremlyst den på Dyrens Beskyttelses hjemmeside og i avisen, så dens ejere forhåbentlig henter den igen.

Prøvede også alle kneb for nogle år siden, da vi fandt en kanin, men der var ingen der ville kendes ved den. Sjovt nok var det lige op til vinterferien. En ældre dame ringede ellers til mig og sagde at hendes børnebørn havde en lige præcis som den, og det var 10 meter fra deres hus, jeg fandt kaninen. De var på skiferie, så jeg smed en seddel i postkassen. Men næææh, det var helt bestemt ikke deres. Yeah, right ...

Og nu er det jo efterårsferie, så det ringer en klokke.

De andre dyr på "bondegården" har ellers taget det lille kræ til sig, og en lillebitte del af mig håber måske på, at ingen henvender sig alligevel. Jeg havde helt glemt hvor dejlige skabninger sådan nogle bittesmå dyr er. Selv manden har overgivet sig til den.
På dette foto er de to gamle katte på 11 år dog noget betuttede over, hvor højt det bette kræ kan knurre, når der er mad på bordet og lader ham få sin vilje for en stund.Link til fremlysning af dyr på Dyrenes Beskyttelse her.

Kaninen har vi endnu ...Flere fotos af hittebarnet kan ses ved at klikke på billedet herunder:

Fremlyst killing

Kommentarer

 1. Tillader mig at smile omkring din beretning :-D

  SvarSlet
 2. Det er også helt legalt :-)

  Har allerede haft et opkald fra en mand, der savnede sin killing, men det var ikke den alligevel ...

  SvarSlet
 3. Nårh en sød lille en. Dejligt at læse at du har hjerterum til endnu en kat, selvom du har adskillige dyr i forvejen. Det er så livsbekræftende når man kan tage sig af hinanden selvom man ikke behøver.

  SvarSlet
 4. :-D Det er smart fundet på, at dyreunger ser så nuttede ud, at man automatisk tænker Nårh, altså.

  Ja sådan en bette én ved lige hvilke knapper, den skal trykke på.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Endnu et fund

Skrumpehjerne

Rolig sommer