Gyser aften

Min stemme til regions- og kommunalvalget er nu afgivet, med risiko for at ha' raget 'svineren' til mig. Øj, hvor var der mange mennesker, som hostede og harkede i den lille gymnastiksal, hvor krydset skulle sættes. Og dét ikke diskret i ærmet, næh nej. :-) Lækkeeert.

Jeg synes, at man skal blive væk fra det offentlige rum, hvis man er syg og kan smitte andre. Alt andet lige, er det da respektløs at udsætte andre for den smitsomme influenza, lige meget hvor gerne man vil være med til at stemme. Jeg har i hvert fald anbefalet min mor, der mangler en omgang kemo endnu for endt behandling, at blive hjemme i stedet. Det er ikke risikoen værd at udsætte sig selv for smittefare, når ens immunforsvar er på en hård prøve i forvejen.

I aften vil jeg ikke spekulere på valget, men har købt billet til gyseren Paranormal Activity, som skræmte selveste Steven Spielberg fra vid og sans. Den dejlige, rare mand Jakob Stegelmann, kendt fra Troldspejlet, introducerer filmen i Grand Teatret i København kl. 21:30.
Jeg har ellers annonceret efter bif-kammerater, men ingen af mine venner lader til at have lyst til at lade sig skræmme med fuldt overlæg. Hvilket vist nok er en god ting at kunne sige om dem :-)

Det blev kun til en enkelt film for mit vedkommende i CPH:DOX (den med Olafur Eliason), men denne gyser holder dokumentar-temaet lidt. Under alle omstændigheder er det imponerende at man kan tjene så mange penge på en film, der har kostet et minimalt beløb at fremstille. Og nu vil jeg spæde lidt til instruktøren Oren Peli's voksende indtjening.

Så håber jeg bare på, at jeg ikke er helt så modtagelig for de skræmmende indtryk, som da jeg var 12 og så en gyser og dårligt turde sove alene i 3 måneder efter fordi der i rulleteksten stod, at filmen var baseret på virkelige hændelser. Det kan være et problem nu ;-)
Hvis du møder mig IRL, så lade venligst være med at sige BØH! det næste stykke tid; mit skrig kunne bevirke at du får tinnitus.

Kommentarer

  1. Jeg har ingen planer om at besøge Sjælland de næste måneder, så holder du dig fra Sydhavsøerne, lyder der intet BØH fra mig :-D

    Hav en "gyselig" filmaften!

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Endnu et fund

Rolig sommer