Frihed til at ...


Frihed til at ..., originally uploaded by bettyonline.

Sidst jeg sad og mediterede på den store høj i Amager Fælled faldt det mig ind, at jeg lige så godt kunne sidde på en træstamme i Central Park, udsigten ville være lige så flot og jeg ville nyde det i samme grad. Amager/Big Apple bopbop ;-)

Da jeg kom derop i dag var jeg i tvivl om jeg så syner eller om der blev spillet mig et puds. Jeg kunne i hvert fald ikke lade være at grine af sammentræffet. Frihedsstøtten stod højt og strakte sig mod himlen i denne flotte novemberdag.
Jeg vil tro at det er en kunstnergruppe, der har sat den der i forbindelse med klimatopmødet i december - på blokken under armen stod der "Freedom to pollute".

Vi mennesker tager os mange friheder i dag. Lidt for mange måske, det bør i hvert fald ikke gå ud over andre mennesker, at man gør som man bare lyster fordi man kan og vil. Jeg er spændt på, hvad der kommer ud af det - noget godt, håber jeg.

Da solen for en gangs skyld tittede frem efter mange dages grå novemberhimmel tog jeg mig sammen og trak i løbetøjet. Nu har vi jo nået årstiden, hvor det er mørkt, når man tager afsted og mørkt, når man kommer hjem fra arbejde og jeg synes jeg kan mærke at jeg savner at få rørt mig mere end de 20 minutters gåtur hver vej over Langebro. Det var lunt nok og ellers måtte jeg bare løbe mere til.

Udstyret med pendlerkort fandt jeg min egen vej til Friheden. Jeg drages af vand og vidste, der ligger et dejligt parkområde ud til stranden. At se det særlige skær på novembers himmel og genskæret i vandet er en oplevelse. Så blev der en dejlig udflugt ud af søndagen!


Novemberlys

Kommentarer

  1. Ha ha ... først troede jeg, at dit første billede var ren og skær billedmanipulation :-).

    Desværre tvivler jeg efterhånden på, om der kommer noget afgørende ud af COP15. Det er bare så ærgerligt, at ambitionerne skrues længere og længere ned for tiden! ØV!

    SvarSlet
  2. Det er der flere, der har sagt - men billedet er taget som WYSIWYG :-)

    Det er sgutte til at finde ud af, hvad politikerne finder ud af. Jeg håber stadig på en gældende aftale - og i det mindste, at der gøres et oprigtigt og hjerteligt forsøg.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Endnu et fund

Rolig sommer