Tittebuh

U-uuuh. Det er bare mig.
Jeg er her stadig og har det tilmed godt – er hverken gået ned med julevinterdepression, nytårsraketter i øjet eller på druk ;-)

Tværtom kan man vel nærmest sige. Jeg har bare travlt med at nyde livet og tjene til dets ophold. Nåh ja, og så er jeg ved at lade op til min ferie som er lige omelet. Turen går jo til Cambodja med StarTour, så apropos dagens nyhed skal jeg nok lade være med at tage hovedpinepiller med hjem derfra. Er sikker på at deres strande er skønne, men deres fængsler tvivler jeg på besidder noget som helst ønskværdigt indhold.

Nålen på vægten bliver ved at falde støt uden at jeg lider overlast, så jeg glæder mig ligefrem til at hoppe på vægten efter badet om morgenen og se, hvor stor effekt en smule mavebøjning, løb og wii-fitting har – det tror jeg sgutte er sket for mig før! Har også været på udsalg og købe bikini(s), sådan en har jeg aldrig ejet, så det skal blive spændende om jeg får mig iført udstyret.
Jeg skal ha' både kamera (Canon EOS 350D) og stativ med, så jeg kan tage nogle rigtig flotte fotos, forhåbentligt. Er ved at lege med 'bulb exposure', altså forlænget eksponeringstid, så jeg kan tage fotos om aftenen og tidlig morgen. Fif for dummies og links modtages med kyshånd.

Der bliver ikke megen tid til at sove længe på ferien, jeg skal bare ud at opleve så meget!

Om lidt over en uge er jeg hende der sidder i skyggen i sandet og ser ud over det blå hav. Mmmm.

Kommentarer

  1. God tur - er sikker på det bliver F-A-N-T-A-S-T-I-S-K!

    SvarSlet
  2. Hey! Det lyder som noget af en oplevelse, du har i sigte! Nyd det!!

    SvarSlet
  3. Taaak - og jeg skal gøre mit allerbedste :-D

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Endnu et fund

Rolig sommer