Hvide Sortedam

Godt nytår! Det må jeg hellere sige, når det er første indlæg i år.

I København var der det dejligste solskinsvejr i lørdags, selv om der vist andre steder i landet var frygteligt vintervejr - man har næsten helt glemt, hvor slemt det kan være.

Det var oplagt endelig at komme ud og få taget et par billeder, så jeg tog kameraet med og håbede på at fingrene ikke frøs af inden der var nogle stykker i kassen. Og selvfølgelig ku' jeg også lige tage det brød med, der alligevel skulle smides ud, og give det til de sultne fugle ved søen. Jeg er faktisk ikke klar over, om der er en regel om at man ikke må den slags mere - der foresvæver mig noget om naturlig udryddelse og andet hjertekoldt. Jeg blev nu ikke arresteret af dyre- eller parkpolitiet ;-)

Mange andre havde fået samme idé, så det var lidt af en udfordring at styre uden om billeder af andre, der tog billeder. Sådan er det blevet på det seneste, hvor alle har kamera på sig, om ikke andet, så i mobilen.

Der er stadig forbud mod at gå ud på isen, og når jeg ser hvor meget af søens is, der er smeltet over de sidste to dage, ville jeg heller ikke bevæge mig ud på den. Men nogle tog altså chancen alligevel, børn og hunde inkluderet. Nu gik det jo godt, man man må alligevel være lidt forsigtig derude på den tynde is.

Kommentarer

 1. Velkommen ind i det nye år blogmæssigt - skøn fotoserie, og et ekstra smil af kvinden i sneboldepels :-D

  SvarSlet
 2. Nå, ja det var dét det var hun havde på :-) Takker.

  SvarSlet
 3. Også godt nytår til dig, Betina!

  Siden sidste weekend er færdsel vist blevet tilladt på søerne, så vidt jeg er orienteret. Vi var i København sidste lørdag, og vi så også mange, som traskede rundt på Peblingesøen.
  Jeg er lidt en kylling med den slags - men ikke desto mindre var jeg nu også en tur ude på Roskilde Fjord sidste søndag (selv om den slags er strengt forbudt ;-) ).

  SvarSlet
 4. Hej - og tak i lige måde. Jeg har ikke været på isen endnu. Har heller ingen skøjter, og sidst jeg gik forbi søen var den helt sort og spejlblank, så jeg ville bare skræmme mig selv og ligne Bambi eller en anden tegneseriefigur med fægtende lemmer :-) Man bør vel heller ikke risikere brækkede ben, når man både bor og arbejder godt oppe i højden af bygninger? Det ville tage evigheder at komme op og ned :-D

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Endnu et fund

Rolig sommer