Loppefund og gode vibrationer


Loppefund, originally uploaded by bettyonline.

Denne weekend har jeg strøet vildt om mig med penge. I hvert fald i forhold til, hvordan forbruget ellers ligger hos mig på andet end mad og andre fornødenheder.

Jeg fandt nogle vildt fede ting på det store loppemarked, der fandt sted på Remisen ved Trianglen. Og beundrede en helt masse andre ting, der må vente til en anden god gang - jeg fortalte i hvert fald mig selv, at det nok ikke var sidste gang, der bliver afholdt loppemarked, og så har jeg måske flere penge at købe for.

Fundende var en Bjørn Wiinblad-skål med rød maling, en morter fra Bali, en gammeldaws gryde med emalje, et fedt teaktræsbord, en flot bakke fra 70'erne med margueriter på og en helt ny espressokande (og så smed hun endda kopperne med i købet).

Desuden kan jeg sige tak for muligheden for at ose og mænge mig med de lokale, til en dame i SuperBrugsen, som jeg tidligere ville ha' betegnet som en særdeles besværlig kunde og have hidset mig op over. Mens hun fik kassemedarbejderen til at ringe efter en anden og tjekke hendes bon 2 gange, så hun fik de 2,5 krone i rabat, hun havde ret til, sendte jeg hende venlige tanker og kiggede mig omkring i butikken, hvor jeg på opslagstavlen kunne se, at der var loppemarked. Det fik jeg i hvert fald mere ud af hele denne weekend (for jeg var der både lør- og søndag) end jeg ville have gjort hvis jeg havde ladet hende og de bagerste i supermarkedskøen forpeste indkøbsturen.

Jyderne siger: "-Det er it' hvor'n du har'ed, men hvor'n du tar'ed" og det har de søreme ret i :-)

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Endnu et fund

Rolig sommer