Find dig selv

Nu lader alt til at være faldet på plads i kosmisk rækkefølge, med god inspiration fra Laws of Attraction (aka Hemmeligheden) og lignende bøger. Huset blev solgt i mandags, jeg fandt en perfekt lejlighed til mig og dyrene torsdag, og den var købt fredag. Sådan gør man det - det er ikke anderledes end at finde en p-plads, når man bare stoler på, at den er der ;-)

Jeg faldt over en sjov side, Geomatic.dk, via Home's søgesider, Kend dit nabolag. Her kan man se, om man nu passer ind i omgivelserne eller om det helt modsatte skulle være tilfældet. Med lidt selektiv udvælgelse kan man spørge sig selv, hvordan pokker det kan være jeg ikke har boet på Vesterbro før nu. Svaret er nok i, at mine vaner ikke er dem de var for 5 år siden, men til gengæld ser det altså ud til at jeg nok skal passe helt fint ind :-)

Her er du i et kvarter, hvor de fleste lever en stor del af deres liv uden for hjemmet. De fleste her i nabolaget er i 20’erne eller 30’erne, under uddannelse og har endnu ikke stiftet familie.

Den typiske bolig er en andelslejlighed på mellem 40 og 70 kvadratmeter i en ejendom opført i 1930’erne.

Mange af beboerne her er draget af byen; om et tog eller en bus så skal bringe dem derhen, er mindre afgørende. De går gerne ud i byen til koncerter, i biografen eller lignende.
De fleste er optaget af kunst- og kulturlivet, og stiller gerne krav om høj kvalitet - både i deres daglige indkøb - men også i vores samfund generelt.

Her i kvarteret er der en tendens til at være mere tolerant og åben over for nye ting end gennemsnittet af den danske befolkning, og man lægger også meget vægt på miljø og økologi.
Tager man på ferie, er det ofte med rygsækken på eller til en storby for at suge nye indtryk til sig.

Andre sjove facts:

21% stemmer på Det Radikale Venstre
37% går til pop/rockkoncert minimum halvårligt
21% handler i Irma minimum ugentligt
Jeg griner endnu - hvis du kendte mig "IRL" ville du også kunne se det syrede i det. Og nu er jeg så sådan en, men kan putte i en kategori, lige når man går og føler at man bestemt ikke lige kan sættes i bås. Boligen bliver dog på 85 m2 og ikke 40.

Kilde: Geomatic.dk
Søg selv her om du passer ind i dit eget nabolag.

Kommentarer

  1. Det glæder mig rigtig meget at læse at tingene falder på plads for dig. Hvor er det dejligt for dig at få boligsituationen under kontrol, det er en god base for resten af livet :o)

    SvarSlet
  2. Det bliver en lidt travl tid, men alt bliver (og er) godt. Tak for dine søde ord :-)

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Endnu et fund

Rolig sommer