KlimademoJeg deltog i demonstrationen i lørdags, der tog udgangspunkt fra Christiansborg Slotsplads kl. 14. Der skal jo ansigter på, hvor mange vi er, der opfordrer politikerne til at tage fornuftige beslutninger på vores vegne. Det var storartet vejr, sk**ekoldt, men flot. Nogle fik kulden mere at føle end andre senere på dagen. Selv frøs jeg så meget om fingrene efter Knippelsbro at jeg gik ind på en café og købte en varm kop chai-te, og så besluttede jeg at vende om, da jeg kom ud igen, for der var kommet mange politivogne. Da de også var begyndt at spærre adgangen til sidegaderne tænkte jeg at det fornuftigste var at vende om - og det var vist en beslutning af de bedre.
Jeg har før rendt ind i afspærring under demonstration og fået tåregås. Jeg og mange andre. Glemmer den gamle mand, der stod med indkøbsposer uden for Aldi i Roskilde og brækkede sig pga gassen. Jeg var hoppet op på stativet til indkøbsvognene, for jeg skulle ikke bides af politihundene og man kunne ikke komme væk.
Nå, det var noget helt andet dengang og den demonstration var mod nynazisterne, der aldrig dukkede op alligevel. Det gjorde ballademagerne i stedet.

Jeg håber at verden husker de glade ansigter fra denne dag og COP15 og ikke kun politi og strips.
Til gengæld fik jeg knipset lidt fotos - og gik mig en dejlig tur rundt i København bagefter og nød juleriet. Sikken et hjerteligt kor, der sang på Amagertorv.

Mange stimlede sammen og sang med (som opfordret) - også jeg :-)

Fotos ligger her.

Kommentarer

  1. Long time ago - men her og nu vil jeg ønske dig alt bedst i det kommende år, 2010 :-D

    SvarSlet
  2. Eij, hvor sødt af dig. Tusinde tak og i lige måde til dig!

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Endnu et fund

Rolig sommer