iPod touch

Jeg er jo en gadget-elsker og ikke at ku styre mine gadget indkøbsimpulser er en af de få laster jeg stadig lider under. Men jeg forsøger virkelig. Jeg kunne virkelig godt tænke mig en af de nye iPhones, men da jeg ikke kunne tøjle mine lyster helt lod jeg mig i det mindste nøjes med en iPod Touch på 8 gb der var på tilbud.

Og den følger mig overalt. Et af de bedste gadgetkøb jeg nogensinde har gjort og det siger ikke så lidt.

Jeg finder hele tiden nye muligheder med den og dvs spændende applikationer der kan alt ( og nogle intet).
Tror egentlig godt jeg ville kunne vænne mig til at bruge den som ebogs-læser, men leder stadig efter en måde at købe danske ebøger. Og meget gerne nogle, der er under 100 år gamle.

Mine podcasts bliver lige pt mest hørt og set via iPod'en.

Hvis du har en iPod Touch eller iPhone, hvad er så dine yndlings-applikationer? Jeg er selvfølgelig faldet pladask for Tap tap Revenge, der bedst beskrives som en slags guitar hero for fingerspidserne.

Og dette blogindlæg er selvfølgelig skrevet på mit nye legetøj :-)


Kommentarer

  1. Betina, du får mig til at føle mig gammel og helt outdated! :o) Det er jo grænsende til sort snak, hvad du skriver (for mig i hvert fald). Men dejligt at høre, at du hygger dig ;-).

    SvarSlet
  2. Det må du undskylde, Bente, det var søreme ikke min intention :-)
    Og ja, hygger mig det gøre jeg vel nok - men det er ikke fordi ordene kommer væltende ud af mig pt, så jeg syntes også bare, at jeg lige ville vise flaget.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg fra denne blog

Endnu et fund

Rolig sommer