Opslag

Viser opslag fra marts, 2010

Fuld valgfrihed

Dette er ikke et politisk indlæg, hvis du skulle tro det ud fra titlen. Nåforden ... nu kan det godt være, der kommer lidt forskellige baggrunde og layouts på denne blog for en tid. Blogger(in Draft) har endelig fået bedre skabeloner og muligheder at vælge imellem. Og man har et standpunkt til man tager et nyt, sådan har jeg det i hvert fald, når jeg er blog-humørsyg. Vælg Blogger in draft og gå amok (advarsel: tidssluger), hvis du har en Blogger-blog, eller læs mere her i artiklen om de nye muligheder. Hvis man er vild med at skabe sine egne skabeloner og lege med css, er det selvfølgelig stadig en mulighed. Men for mig er det velkomment med den moderne farveladebog for bloggere.

Find dig selv

Nu lader alt til at være faldet på plads i kosmisk rækkefølge, med god inspiration fra Laws of Attraction (aka Hemmeligheden) og lignende bøger. Huset blev solgt i mandags, jeg fandt en perfekt lejlighed til mig og dyrene torsdag, og den var købt fredag. Sådan gør man det - det er ikke anderledes end at finde en p-plads, når man bare stoler på, at den er der ;-) Jeg faldt over en sjov side, Geomatic.dk , via Home's søgesider, Kend dit nabolag. Her kan man se, om man nu passer ind i omgivelserne eller om det helt modsatte skulle være tilfældet. Med lidt selektiv udvælgelse kan man spørge sig selv, hvordan pokker det kan være jeg ikke har boet på Vesterbro før nu. Svaret er nok i, at mine vaner ikke er dem de var for 5 år siden, men til gengæld ser det altså ud til at jeg nok skal passe helt fint ind :-) Her er du i et kvarter, hvor de fleste lever en stor del af deres liv uden for hjemmet. De fleste her i nabolaget er i 20’erne eller 30’erne, under uddannelse og har endnu ikke sti

39/365 Segway tourists

Billede
39/265 Segway tourists , originally uploaded by bettyonline . Har du spottet de nye turister i København? Nu kan vi alle komme ud at køre en tur på en Segway og få lidt historisk info med på vejen. Jeg må indrømme at jeg gjorde store øjne, da jeg så dem - men det var vist mest af begejstring. Både for at det nu er muligt at fremtidsturiste og så også over at de var totalt cool og end ikke bemærkede opmærksomheden. Hun har stil, hende damen, der godt kunne være Mary - zoomer man ind, er der faktisk en hat under hjelmen. Nu har jeg et forslag til team arrangement. Må huske at se efter et Startrek outfit. Med redningsbælte, hvis jeg skulle styre kontra og dratte i søerne. Måtte undersøge Segwaytours.dk nærmere, da jeg kom hjem fra tur i dejlig solskin, og det viser sig, at de først lige er startet. Et uforglemmeligt syn. Men miljørigtigt (det ka' vi li') og meget mere interaktivt end en bustur.