Opslag

Viser opslag fra april, 2008

Google docs

Jeg har vist før nævnt, at jeg er glad for Google og alle de integrationsmuligheder der findes snart. Nedenstående opskrift er udgivet fra Google - skulle lige have en opskrift skrevet ned inden jeg afleverer bogen på biblioteket igen - og fandt ud af, at man kan udgive sine dokumenter med et enkelt klik derfra. 'Kæft det' smart! Opskriften skal afprøves en af de næste dage.
Tarteletter med kylling, asparges og hestebønner (8 personer) Fra Camilla Plums kogebog 2 bundter hvide asparges 2 tykke bundter forårsløg 1 fuldfed kylling 3 nye hvidløg med top 2 spsk. salt Frisk timian 1 spsk. sorte peberkorn 2 dl fløde 3 spsk. majsstivelse 200 g hestebønner (pillet vægt) 24 tarteletter En smule sukker Frisk estragon, persille, dild og kørvel Skræl aspargesene, og bræk den træede ende af. Skær det grønne af forårsløgene. Kom kylling, aspargesskræller og –ender, løgtoppe, hele nye hvidløg, alle stilkene fra krydderurterne i en gryde, der passer i størrelsen. Fyld vand på, til det dækker, kog op og skum grundigt. Kom 2 spsk. salt, timian og sort peber i. Lad kyllingen simre til den er mør, ca. 1 time. Hvis låret er ved at falde af, når man tager fat i det, er kyllingen færdig. Tag den op, køl den lidt af. Kog suppen videre imens. Pil al kødet af kyllingen, og kom skind og ben tilbage i gryden. Kog sagte videre, til suppen er kogt ind til ca. 1½

En fod foran

Billede
Betty - nu gående som masaierne. Det er en pragtfuld opfindelse med MBT sko, som gør at man går mere fornuftigt og rankrygget end ellers. Jeg befinder mig rigtig godt i dem og er ikke kæntret en eneste gang. Faktisk er de groet så godt fast på mig, at jeg ikke lægger mærke til dem - ikke så smart, når man kommer til at tænke over det idet man er trådt op på en stige uden noget at holde fast i. Der blev jeg alligevel lidt i tvivl om mine egne balanceevner og gik kun en lille smule i panik. Det gik dog uden skrammer. Men jeg gør det ikke igen ... håber jeg.

Forro in the Dark

De kommer til Danmark den 17. maj og spiller i København på Global, Nørre Allé 7 - billetprisen er kun 70 kroner (+gebyrer). Tjek selv mere af deres musik ud på deres MySpace-side - jeg skal i hvert fald opleve dem, når de kommer hertil :-)

Københavnertur

Billede
En Københavnertur er noget, jeg ikke har været på siden engang i folkeskolen. Og dét selvom jeg har færdes i byen hver eneste dag siden september 1998 fordi jeg arbejder der. Det lader dog til at man bliver mere eller mindre blind for byens charme, når det går hen og bliver hverdag, så jeg tog derind en enkelt dag i min ferie, helt alene. Vejret er med mig i min ferie, så der var masser af muligheder for at slå sig ned i solen. Jeg tog ind på udstillingen, Bodies , på HC Andersen Museet og fik set en masse muskler, sener og andet meget menneskeligt helt tæt på. Er dog stadig noget ambivalent overfor konceptet, fordi det har været nævnt, at der ikke er tilladelser fra pårørende til de udstillede kroppe. Der er også stor forskel på at gi' sin krop til "videnskaben" og så til at være til offentlig skue for kr. 150,- pr. hoved. Men fascinerende og lærerigt var det dog - håber bare at de involverede også ønskede det, for man kom virkelig tæt på dem. Tak for deres offer, må de

Roskilde

Yes - jeg skal på Roskilde Festival i år! For første gang i snart 10 år skal jeg på Roskilde mere end bare om søndagen. Jeg glæææææder mig!

Hot-spot i DSB-tog

Jeg har flere gange benyttet mig af DSB's tilbud om at benytte TDC HotSpot i udvalgte tog på strækningen mellem Korsør og København og det har virket upåklageligt. Pilot-projektet har åbenbart været en succes, så nu vil de udvide tilbuddet, så det fra primo 2009 bliver muligt at komme på Internettet på hele strækningen fra København til . Faq om HotSpot i togene

Ferieplaner

Billede
Efterbillede af haven 2 , originally uploaded by Betty_Dane . Ahhh! Om lidt er der ferie resten af måneden. Den skal tilbringes hjemme i Danmark med mest praktiske gøremål, som jeg håber jeg kan finde sted i kolonihaven bl.a. Det skulle jo gerne blive lækkert vejr og så myldrer ukrudtet frem igen. Andre ferieplaner er museumsbesøg, lange gå- og cykelture og også gerne en tur til stranden med hunden. Ikke at jeg har tænkt mig at bade, men man tænker så godt, når man kan gå og gå, blive blæst igennem og høre havets brusen.

Digitale nye tidsalder

Billede
Så er vejen banet for lynende hurtigt Internet på hjemadressen. Har i forvejen betalt hjemmearbejdsplads med Internet, men har indtil nu også været en smule stavnsbundet, da jeg hverken kunne betale for at få hastigheden op eller købe en anden, da linjen allerede var optaget. Og nu har SEAS-NVE så - ved hjælp af polske, littauiske (sp?) og tyske arbejdere - endelig fået lagt kablerne ned i vejen. De graver og borer i hele byen, så det næsten ikke er til at færdes normalt. Men deri er det normale vist i en by som Ringsted - at trafikken ikke er helt normal. Nu mangler de bare at kigge forbi og bore hul ind til hytten og så formoder jeg, at der skal en masse blinkende dippedutter op på væggen. Håber virkelig, de kan få kassen parkeret bag gardinet eller et andet diskret sted. Har du gode idéer til steder, jeg kan få fuld fornøjelse af en 10 eller 20 Mbit forbindelse (har endnu ikke bestilt), så skriv endelig. Jeg gider jo ikke blive ved at betale til Sputnik :-) Tror dog, der skal søges

Så mange dage har jeg brugt i mit liv

Billede
12.420 dage . Ja, så mange dage, har jeg altså været på denne planet indtil nu. Pyha!

Facebook nede

Arrrrgh. Nu har jeg lige fundet en masse gamle klassekammerater fra efterskolen på Facebook , men jeg er ved at gå amok over, at der tilsyneladende ikke er nok serverkraft. Her sidder jeg med alle mine indskannede fotos fra dengang og kan ikke dele dem eller slå op på siden. Grrr. De må da ha' masser af sponsorpenge til at få båndbredde eller hvad der nu skal til for at det bare kører.