Opslag

Viser opslag fra marts, 2008

Sande ord

Hørte dette citat i radioen forleden: Smag og behag er forskellig. På den måde bliver al mad spist, alle bøger læst og alle kvinder gift. -Og det er jo så sandt som det er sagt, heldigvis da. Mener, det var Holberg , der blev citeret.

El-løs hygge

Billede
Læser højt , originally uploaded by Betty_Dane . Hygge med stearinlys, vin og en god bog. Frede læste højt :-)

Spar på lyset

Billede
Spar på lyset , originally uploaded by Betty_Dane . Det var rigtig hyggeligt at spare på elektriciteten sådan en lørdag aften. Vi tændte en del stearinlys og slukkede for el-apparaterne kl. 20. Åbnede en flaske vin og en bog, som jeg havde været på biblioteket for at låne i dag, Darling Jim af Christian Mørk , og skiftedes til at læse højt for hinanden. Vi har stadig kun stearinlys tændt, men har dog tændt for Barnaby på tv. Højtlæsning mm. fortsætter i soveværelset lidt senere. Vi kunne i hvert fald godt finde på at spare på elektriciteten sådan en aften igen. Det var meget særpræget, men hyggeligt at der slet ikke var noget, der "kørte". Tænk på den forskel i miljøet vi alle kan bidrage med, hvis bare vi mindsker eller helt slukker for vores el-forbrug bare en gang i mellem. Jeg er villig og har tænkt mig at gøre det igen snarest.

Spille bold med drengen

Billede
Det har været en god dag i dag. Jeg har ferie, så vi stod op, da vi vågnede og ikke når vækkeuret dikterede det. Sidst på eftermiddagen var vi på en dejlig lang gåtur i den ny skov ved Benløse - den ligger lige ved vores kolonihave, så vi fik også kigget til den og kunne konstatere, at der er nok at gøre, når frosten ikke kommer igen. Benny havde en fed dag og har været helt bombet lige siden - han fik vist også spænet et par kilometer mere end os andre og i et andet tempo.

Så sluk dog

Apropos min dårlige samvittighed angående miljøet - husk at vær med i kampagnen den 29. kl. 20-21, hvor vi allesammen slukker lyset. Du må gerne slukke det på andre tidspunkter også :-)

Nu ka' jeg få noget fra hånden

Billede
Hvor er det fedt at ku' sidde i sofaen og surfe og blogge løs igen med den bærbare på skødet! Da jeg i sin tid boede i (lille) lejlighed ku' jeg multitaske for vildt, mens jeg drømte om at ha' eget kontor og meget mere. Plejede at ha' tv'et kørende og sidde ved pc'en, hvor jeg både ku' arbejde, chatte, maile og følge med i nyhederne på tv. Nu mangler jeg bare at blive helt ledningsfri, i det mindste wireless, men det går da endda indtil videre med netværkskabel diskret henslængt på gulvet. Manden har kun været ved at stå på hovedet i ledningen en enkelt gang. Nu håber jeg så på at ku' få fuldt en smule mere op på de manglende emails og måske endda få sorteret foto- og musiksamlingen. Om ikke andet er det da blevet nemmere for mig, -hvis jeg ikke får det gjort, må det jo være fordi jeg er blevet doven.

Tilføj helligdage i Outlook

Du kan indsætte danske helligdage i din Outlook-kalender fra 2008-2012 på følgende måde: Klik på linket Download ... (herunder) Vælg Åbn Hak af i boksen ud for Denmark Vælg OK Der afsluttes med en dialogboks som fortæller når de er tilføjet. Download helligdage til Outlook indtil 2012

Gadgetindkøb

Min "gamle" (3 år maks) HP Pavilion hakker uendeligt meget i det, så jeg har flottet mig og brugt lidt af bonussen på forskud og investeret i min første personlige bærbare. Jeg har snart et hav af maskiner og det er meningen at de alle skal enten sælges eller på genbrug - jeg skal bare lige finde tiden til at checke, slette, oprette salgssider mm. Ikke et lille projekt. Har mest lyst til bare at rydde skrivebordet og hele kontoret med en fejende arm, smække låget op på den bærbare og sige SÅ! Sådan har jeg det egentlig med det meste af alt det elektroniske udstyr, der har samlet sig herhjemme. Det meste af det har jeg ikke brug for, men min viden om, hvor mange penge jeg har spyttet ud på det i sin tid gør det lidt sværere for mig bare at "rydde op". Selv om det meste i dag vel næsten ingen værdi har. Uhyggeligt at jeg regner mig selv for at være en af de mere miljøbevidste - hvordan må det ikke se ud i andre hjem? Man kan da ikke både sige at vi skal være gode ved